Maatwerk betaalbaar gemaakt!

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is voldoen standaard applicaties nooit volledig aan de specifieke wensen van u en uw bedrijf.

Software ontwikkeling, in het bijzonder op uw eigen specificaties, vraagt een zeer hoge mate van ervaring en specialisme. Het is voor de meeste kleine bedrijven dan ook onmogelijk om dit met een verantwoord rendement in eigen huis te doen.

Hier kan een gespecialiseerd bedrijf als OMNITEC veel voor u betekenen. Bedrijven, vooral in het MKB, hebben nu bij OMNITEC ook de mogelijkheid om op een verantwoorde en betaalbare wijze software op maat te laten ontwikkelen.

Tijdens het gehele ontwikkel traject houden wij u zeer nauw betrokken bij ons werk zodat dit uiteindelijk resulteert in een product dat precies doet wat u wilt.

Software kan natuurlijk niet zonder elektronica en de huidige moderne elektronica kan eigenlijk niet meer zonder software. OMNITEC ontwikkelt ook de software die benodigd is voor gebruik in de voor u op maat ontwikkelde elektronica. Wij ontwikkelen o.a. embedded software zoals b.v. software voor onze IPC en boxed computing systemen , microcontrollers en PLC's. Dit geeft u de mogelijkheid om zowel de elektronica als de bijbehorende embedded software te laten ontwikkelen door het zelfde bedrijf. Hierdoor ben u verzekerd van een vereenvoudiging van het ontwikkeltraject, korte communicatie lijnen en volledig op de hardware afgestemde software. Uiteraard alles geheel volgens uw specificaties.

Vraagt u ons gerust om meer informatie.