ICT en Elektronica als 1 naadloos systeem!

OMNITEC is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van complete automatiseringsprojecten voor het bedrijfsleven. Zo leveren wij, geheel conform uw wensen, gunstig geprijsde hardware van professionele kwaliteit, leveren wij blijvende service op afroep of via voordelige onderhoudscontracten en kunnen wij ook trainingen voor uw personeel verzorgen.

Vooral door de combinatie van in eigen huis ontwikkelde hardware (elektronica) en de in eigen huis ontwikkelde software zijn wij voor het bedrijfsleven een interessante en prijsgunstige partij. U kunt bij ons terecht voor het leveren van een compleet nieuw systeem of een vervanging of upgrade van uw bestaande systeem.

Of het nu gaat om de bouw van een Linux of Windows gebaseerd netwerk voor kantoor of een dataserver in combinatie met proces control voor een productie afdeling, wij hebben de kennis en de juiste mensen in huis.

Binnen het ICT programma van OMNITEC leveren wij ook professionele systemen voor o.a. WiFi, VOIP, PMR Radio, UPS, Beamer, IP-camera en IP-Alarm toepassingen.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan!

Al uw ICT zorgen uit handen genomen!

OMNITEC kan uw totale systeembeheer verzorgen op zowel hardware als software niveau. OMNITEC verricht het onderhoud en de reparatie van alle voorkomende hardware. Het software beheer en onderhoud strekt zich uit van de door OMNITEC zelf ontwikkelde software tot en met de door OMNITEC geleverde software van derden.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig het gevoel dat de ICT-infrastructuur binnen het eigen bedrijf aan hun controle ontsnapt. Nu is het voor bedrijven in meerdere opzichten interessant om taken, die niet als hoofactiviteit worden gezien, uit te besteden. Uitbesteding, ook bekend als outsourcing, van uw systeembeheer heeft er, vooral voor de kleinere bedrijven, nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien als nu.

Bij de grotere bedrijven en instellingen is uitbesteding van systeembeheer al langer heel gebruikelijk. Voor kleinere bedrijven bestonden er voorheen altijd veel minder goede en betaalbare opties als voor de grotere spelers. Veel verder dan een standaard ondersteuningscontract met de ICT-dealer en eventueel een lease-overeenkomst met de bank kwam het dan niet. OMNITEC bied u nu een volledige verzorging van uw totale systeembeheer tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan.