Laat het Internet voor u werken!

Het Internet is volledig onmisbaar als het beste medium voor zowel een perfecte presentatie van uw bedrijf, vereniging of organisatie als voor het ontplooien van al uw E-commerce activiteiten. U kunt op het Internet duidelijke informatie presenteren die voor iedereen toegankelijk is.

OMNITEC ontwikkelt uw website en overige Internet toepassingen geheel volgens uw wensen en ideeën. Wij kunnen uw website bijvoorbeeld voorzien van een eenvoudig door u zelf te bedienen Content Management Systeem. Dit systeem, bekend als CMS, stelt u in staat om geheel zelfstandig, en op een eenvoudige manier, de inhoud van uw website zelf te wijzigen. U kunt natuurlijk ook bij OMNITEC voordelig terecht voor webhosting en uw domeinnaam registratie.

Voor de koppeling van uw website aan uw huidige lokale systeem, uw eigen database of de database van uw leverancier, is er heel veel mogelijk bij OMNITEC.

Ook levert OMNITEC via het Internet en haar eigen servers diensten aan voor o.a. remote-backup, remote logging, remote server control, remote UPS control en remote proces control. Dit zijn technisch hoogstaande en bijzonder betrouwbare methoden tot het veilig stellen van al uw data en uw maximale controle over de besturing op afstand van uw bedrijfsprocessen, uiteraard maximaal beveiligd conform de eisen van deze tijd.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.